Tussentijds Nieuws

geplaatst in: Geen categorie | 0

Afgelopen cursusseizoen was een drukke tijd voor me.
Mijn cursisten blijven mijn cursussen interessant en boeiend vinden en 95% van de geplande cursussen is doorgegaan. Ik ervaar dat als een groot compliment.

Eind april t/m eind juni is er zelfs een extra cursus ingepland. Ik ben nog aan het lesgeven, dus het is nog geen vakantie voor mij. Voor het najaar 2018 ben ik nu al nieuwe lesmateriaal aan het schilderen en schrijven.

Zomer 2017 heb ik samen met Kungfumeester Zhao en een groep cursisten een indrukwekkende schilderreis door Zuid-Oost China. Daarna volgde de rustgevende zomercursus in Duitsland die we naar tevredenheid hebben afgerond. De zomercursus van dit jaar 2018 blijven we rustig in Nederland en daarna gaan we nog een cursus in Gent België.

klik hier zomercursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *