Chinese nieuwjaar

geplaatst in: Geen categorie | 0

Het Chinese jaar van de rat. 

Vanaf 25 januari 2020 begint het Chinese nieuwejaar en volgens de Chinese jaarteling is dit het begin van het jaar 4718.

De chinees sterrenbeeld van dit jaar 2020 is de Metaal Rat
Kinderen geboren tussen 25 januari 2020 en 11 februari 2021, worden geboren onder het teken van de Metaal Rat!

De goed eigenschappen van de Rat

Harde werker

Charmant

Sociaal

Trouwe vrienden

Chinese dierenriem is een classificatie systeem dat een toewijst dier en zijn befaamde eigenschappen om elk jaar in een zich herhalend 12-jarige cyclus. Hij en zijn variaties blijven populair in veel Aziatische landen waaronder Japan, Korea, Mongolië, Thailand enz. Hoewel de dieren zelf verschillen is de insteek wel gelijk. Net als in het westen heeft elk sterrenbeeld bepaalde eigenschappen die van toepassing zijn op personen die ‘onder invloed’ van zo’n sterrenbeeld zijn geboren.