Thuis online cursussen

geplaatst in: Geen categorie | 0

Thuis online cursus volgen

Vanwege corona hebben een aantal cursisten ervoor gekozen een tijdje geen fysieke lessen te volgen. Om deze cursisten toch thuis te laten werken heb ik online via Zoom lesgegeven. Wekelijks geef ik met behulp van YouTube filmpjes een opdracht voor schilderen en kalligraferen, zodat deze cursisten toch even geestelijk van de coronaellende af kunnen komen.

Ik ben erg blij dat ik met deze methode hulp aan cursisten kan bieden zodat zij thuis met Chinees en Japans schilderen aan de slag kunnen gaan. Uiteraard kan iedereen die vragen heeft mij hierover mailen.

Mocht u vanuit uw huis mijn onlinecursus willen volgen, dan kunt u mij mailen via contact voor onlinelesmogelijkheden.

Er zijn veel nieuwe schilder- en kalligrafiewerken te zien in de Galerie cursisten.