Tekenen, schilderen en meditatie in coronatijd

geplaatst in: Geen categorie | 0

Tekenen, schilderen en meditatie in coronatijd

‘Welkom op 1,5 m. afstand in ons atelier,’ zo zijn mijn fysieke cursussen vanaf 19 mei gestart. Het is een moeilijke tijd, veel mensen voelen zich angstig en hebben zelfs stress, maar toch merk ik dat de cursisten die bij mijn cursus gekomen zijn, erg blij zijn dat ik in deze coronatijd cursussen teken, schilderen en meditatie ben blijven geven. Het schilderen hebben de cursisten als therapeutisch ervaren.

 

Inderdaad via schilderen en mediteren breng je je geest tot ontspanning. Met je hand en vormend vanuit je hart kom je weer in verbinding met jezelf en met het wezenlijke. Uit de maalstroom van de gedachten in je lijf kom je via geleide meditatie en mind-oefeningen tot rust en daarna ervaar je wat kleuren en vormen met je doen en hoe dit gebeurt.

Nu gestarte cursuslocatie

Het Kunstenhuis in Bilthoven. Dag: woensdag, vrijdag. adres: Het Lichtruim. Plannetplein 2, 3721 LH Bilthoven

Het Kunstenhuis in Zeist.  Dag: maandag, dinsdag. adres: Egelinglaan 2b, 3705TC Zeist

SAKB Kunstlokaal in Amstelveen. Dag: maandag adres: Ouderkerkerlaan 15    1185 AB Amstelveen

Voor meer cursus informatie kunt u mailen klik op : contact