Tekenen, schilderen en meditatie in coronatijd

geplaatst in: Geen categorie | 0

Tekenen, schilderen en meditatie in coronatijd

‘Welkom op 1,5 m. afstand in ons atelier,’ zo zijn mijn fysieke cursussen vanaf 13 september gestart. Het is een moeilijke tijd, veel mensen voelen zich angstig en hebben zelfs stress, maar toch merk ik dat de cursisten die bij mijn cursus gekomen zijn, erg blij zijn dat ik in deze coronatijd cursussen teken, schilderen en meditatie ben blijven geven. Het schilderen hebben de cursisten als therapeutisch ervaren.

Nu door hoge aantallen coronabesmettingen zitten we weer gedeeltelijk in Lockdown.  Het leven gaat door, en ook de kunst vordert. De cursus tekenen en schilderen voorjaar 2022 staat nu al op deze website. Klik op cursusinformatie. U kunt zich opnieuw inschrijven.